KATA KUSYI HIRDAN 14
Kusyi Hirdan 03 Ogos 2017 PDF Cetak E-mail

KATA KUSYI HIRDAN


Kak Kusyi dah ada channel

Youtube ya!

 

Assalamualaikum

Sekadar cerita...

Macam-macam cerita sepanjang minggu ini, sampai saya dah tak boleh nak ikut dah. Lagi pun, saya dan Superfrends pun sibuk sekarang untuk mengumpul dana Qurban dan Street Dakwah Superfrends di Krabi...

Mana yang ternampak lalu di timeline, baharu le ingat balik. :)

Kita dah masuk bulan Zulkaedah dah. Sebelum munculnya bulan Zulhijjah. Bulan Haji. Nak tahu tak, Kak Kusyi dan Zul masih makan kuih raya. Hehehe... Kuih raya kami memang ada lagi. Entah-entah sampai kot ke raya haji. Ngap ngap kami mengunyap sambil buat kerja. :)

Oh, nak kongsi cerita. Saya ada channel youtube sendiri. Taip saja Kusyi Hirdan Superfrends, nah, dah sampai ke channel tu. Sebenarnya channel tu dah lama wujud. Cuma aktifnya baru recently, sekitar Julai 2017 ni sahaja. Sebelum tu dibiarkan saja tak berusik-usik channel tu. Sekarang baru nak bermula...

Saya rasa perlunya aktifkan youtube juga kerana perkongsian bervideo kini sudah menjadi trend. :)

Di bawah ni, saya nak cuba add video buat pertama kalinya kat sini. Video program Superfrends di Kedah yang baru lepas pada 22 Julai 2017.

Harap berjaya...

Cool

 

Jumpa lagi.

Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya

.

.

 
<< Mula < Sblm 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seterusnya > Tamat >>
Page 6 of 108

Novel Kusyi Hirdan Terkini

Tarikh Hari Ini

Hadis Hari Ini

Diriwayatkan daripada Anas r.a katanya :” Apabila Nabi SAW memberitahu sebuah pernyataan, baginda mengulanginya sampai tiga kali hingga orang ramai dapat memahami dan mengerti perkataannya dengan baik dan setiap kali nabi meminta izin untuk masuk (ke dalam rumah, ia mengetuk pintu) tiga kali dan mengucapkan salam.”

Statistik Pengunjung

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari ini54
mod_vvisit_counterSemalam202
mod_vvisit_counterMinggu ini476
mod_vvisit_counterMinggu lepas3297
mod_vvisit_counterBulan ini10099
mod_vvisit_counterBulan Lepas9837
mod_vvisit_counterKeseluruhan711024

We have: 19 guests online
Your IP: 54.156.42.165
 , 
Today: Sep 25, 2017

Masa Itu Emas..