Selamat berjumpa kembali....
Kusyi Hirdan 25 April 2014 PDF Cetak E-mail

KATA KUSYI HIRDAN

 

Assalamualaikum

Sekadar cerita....

 

Alhamdulillah.... dapat kembali bersiaran di blog kesayangan saya ini. Kini barulah tahu betapa peritnya apabila website peribadi kita di hack.

Saya pun tak menyangka kenapa blog saya yang sederhana ini mengalami nasib sebegini. Bukan ada apa istimewa pun nak di hack-hack kan. Tapi itulah.... Benda dah terjadi. Terima kasih kepada adik ipar, Khairul Anuar yang mengusahakan kembali kewujudan blog ini.

Memang perit. Sebabnya saya dah biasa menulis di sini... Sepanjang blog ini tidak dapat beroperasi, saya terpaksa menumpang sementara di fb Superfrends :)

Okey. Now i'm back!

Sudah berbulan-bulan, terlalu banyak yang berlaku dan saya tak boleh nak menulis kesemuanya. Antaranya ialah kunjungan kami ke Hospital Sultanah Bahiyah bagi program menceriakan wad seperti biasa. Oh, ia kunjungan yang success sekali. Kami sangat seronok dan terasa mahu terus melakukannya.

Bagi yang mengikuti facebook Superfrends mesti mengetahui betapa kami agak aktif juga dengan aktiviti kecil-kecilan kami. Alhamdulillah.... Allah permudahkan.

Selepas ini, saya akan terus menulis di sini seperti biasa. Terima kasih pada yang terus memberi sokongan dan membaca blog ini. Rindu pada saya?

Saya pun rindu pada anda semua juga....

 

Jumpa lagi....

Comments  

 
#3 zaidi hassan 2014-05-09 16:47
Teruskan menulis..ada fb peribadi tak..
Quote
 
 
#2 fatin mardhiah 2014-04-26 15:13
Assalamualaikum kak kusyi.. sy ada hantarkan email pada kak kusyi di alamat kusyihirdan@gma il.com. :-)
Quote
 
 
#1 khairul 2014-04-25 08:55
Alhamdulillah
:-) :-) :-)
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

Novel Kusyi Hirdan Terkini

Tarikh Hari Ini

Hadis Hari Ini

Dari Aisyah r.ahn, katanya: Rasul s.a.w bersabda: “ sepuluh perkara dari (peraturan-peraturan kebersihan) yang dituntut oleh agama, iaitu: menggunting misai, membiarkan janggut(tumbuh panjang serta mengemaskannya), bersugi(membersihkan gigi), menyedut air-membersihkan hidung, memotong kuku, membasuh buku-buku jari, mencabut bulu ketiak, mencukur bulu ari-ari, dan beristinjak”. Kata Mas`ab (salah seorang rawi hadis ini): “dan aku lupa akan perkara yang kesepuluh, aku fikir perkara itu) tidak lain dari berkumur-kumur..”

Statistik Pengunjung

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari ini191
mod_vvisit_counterSemalam237
mod_vvisit_counterMinggu ini652
mod_vvisit_counterMinggu lepas3541
mod_vvisit_counterBulan ini4511
mod_vvisit_counterBulan Lepas9101
mod_vvisit_counterKeseluruhan739330

We have: 30 guests online
Your IP: 23.22.136.56
 , 
Today: Dis 13, 2017

Masa Itu Emas..