KATA KUSYI HIRDAN 14
Kusyi Hirdan 03 Ogos 2017 PDF Cetak E-mail

KATA KUSYI HIRDAN


Kak Kusyi dah ada channel

Youtube ya!

 

Assalamualaikum

Sekadar cerita...

Macam-macam cerita sepanjang minggu ini, sampai saya dah tak boleh nak ikut dah. Lagi pun, saya dan Superfrends pun sibuk sekarang untuk mengumpul dana Qurban dan Street Dakwah Superfrends di Krabi...

Mana yang ternampak lalu di timeline, baharu le ingat balik. :)

Kita dah masuk bulan Zulkaedah dah. Sebelum munculnya bulan Zulhijjah. Bulan Haji. Nak tahu tak, Kak Kusyi dan Zul masih makan kuih raya. Hehehe... Kuih raya kami memang ada lagi. Entah-entah sampai kot ke raya haji. Ngap ngap kami mengunyap sambil buat kerja. :)

Oh, nak kongsi cerita. Saya ada channel youtube sendiri. Taip saja Kusyi Hirdan Superfrends, nah, dah sampai ke channel tu. Sebenarnya channel tu dah lama wujud. Cuma aktifnya baru recently, sekitar Julai 2017 ni sahaja. Sebelum tu dibiarkan saja tak berusik-usik channel tu. Sekarang baru nak bermula...

Saya rasa perlunya aktifkan youtube juga kerana perkongsian bervideo kini sudah menjadi trend. :)

Di bawah ni, saya nak cuba add video buat pertama kalinya kat sini. Video program Superfrends di Kedah yang baru lepas pada 22 Julai 2017.

Harap berjaya...

Cool

 

Jumpa lagi.

Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya

.

.

Add comment


Security code
Refresh

Novel Kusyi Hirdan Terkini

Tarikh Hari Ini

Hadis Hari Ini

Nabi s.a.w bersabda: "Tidak ada satu hari yang terbit mataharinya melainkan ada di kiri kanan matahari itu: dua Malaikat yang menyerukan seruan yang didengari oleh semua makhluk Allah selain dari manusia dan jin, katanya: "Wahai sekalian manusia! Marilah kamu semua berusaha mengerjakan amal bakti kepada Tuhan kamu, kerana sesungguhnya pendapatan-pendapatan yang sedikit serta mencukupi keperluan hidup di dunia adalah lebih baik daripada pendapatan-pendapatan yang banyak serta melalaikan bekalan akhirat; dan tidak masuk matahari melainkan ada di kiri kanannya dua Malaikat yang menyerukannya seruan yang didengarinya oleh semua makhluk Allah selain dari manusia dan jin, katanya: "Ya Tuhan kami! Berikanlah ganti yang berganda-ganda kepada orang yang mencurahkan nikmat-nikmat yang dikurniakan kepadanya pada jalan yang diredhai Allah, dan timpakanlah kerugian yang besar ke atas orang yang menahan nikmat-nikmat Allah itu daripada mengeluarkannya pada jalan yang dituntut oleh Allah."

Statistik Pengunjung

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari ini189
mod_vvisit_counterSemalam1114
mod_vvisit_counterMinggu ini1653
mod_vvisit_counterMinggu lepas2615
mod_vvisit_counterBulan ini9952
mod_vvisit_counterBulan Lepas15653
mod_vvisit_counterKeseluruhan773250

We have: 19 guests online
Your IP: 54.160.153.233
 , 
Today: Feb 21, 2018

Masa Itu Emas..