Misteri Mayat Terapung Di Resort Melati
Kusyi Hirdan PDF Cetak E-mail

Kisahnya...SEBENARNYA Fardiana melari-kan diri dari kedukaannya di Kuala Lumpur tapi dia beralasan mahu membina hidup baru. Egokah dia?Namun jauh di sudut hati dia mengharap akan munculnya cinta baru. Maka bermulalah kerjaya baru. Tempat yang tidak pernah dia jejaki, dia tidak tahu pun kewujudannya.Segalanya berjalan baik, dia tampil berdikari seperti cita-citanya tetapi ada yang mengganggu. Gadis bermulut terus terang ini lemas dan bosan. Namun bukan kisah cintanya saja yang mewarnai kehidupan serba barunya. Ada mayat terapung di tasik! Apa kisahnya? Bermulalah misteri dan pembongkaran rahsia demi rahsia. Tanpa dipinta dia mulai tahu banyak perkara dan lebih mengenali hidup dalam perjalanan itu. Misteri kematian dan kisah cinta mereka. Semua orang ada sebab dan misteri mahu dirungkaikan segera. Bagaimana dengan Pengurus Resort yang juga ada misteri tersendiri? Bertautkah hati?

Novel Kusyi Hirdan Terkini

Tarikh Hari Ini

Hadis Hari Ini

Abu Umamah pernah meriwayatkan bahawa Rasulullah SAW bersabda bermaksud: " Tiga kelompok manusia yang tidak boleh dihina kecuali orang munafik ialah orang tua Muslim, orang yang berilmu dan imam yang adil."

Statistik Pengunjung

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari ini137
mod_vvisit_counterSemalam770
mod_vvisit_counterMinggu ini2759
mod_vvisit_counterMinggu lepas3481
mod_vvisit_counterBulan ini9360
mod_vvisit_counterBulan Lepas12826
mod_vvisit_counterKeseluruhan757005

We have: 41 guests online
Your IP: 54.226.41.91
 , 
Today: Jan 19, 2018

Masa Itu Emas..